Hirdetés

autobusz.lap.hu / Felújítók, javítók, alkatrész

Felújítók, javítók, alkatrész

Cégünk tachográf kiértékelő és az ezzel összefüggő munkaügyi szoftver fejlesztésével foglalkozik. A rendszer internet alapú, automatikus,egyszerűen kezelhető. A rendszer alkalmas az analóg, digitális tachográf adatok kiértékelésére. Az adatok kiértékelésén túlmenően segít elkerülni a büntetéseket, vezetési és pihenőidőre vonatkozó tervezési információkat ad.

Autókárpitozás, bőrülés javítás, tetőkárpit felújítás, ülésfűtés csere

Autóbuszklímák javítása, töltése, átvizsgálása

Zepo motors Kft.

Korszerű, jelentős kapacitású raktárral, közel 3500 cikket magába foglaló készlettel várjuk vevőinket.

Ragasztók, tömítők és egyéb kemikáliák gépjármű javításhoz.

Iveco Daily Mercedes Sprinter Volkswagen Crafter

Cégünk szélvédő javításával és cseréjével foglalkozik Budapesten. Elvégzett munkáinkra garanciát is vállalunk. A legismertebb üveg gyártókkal állunk kapcsolatban, ezért a legmagasabb minőséget képviseljük az szélvédő piacon.

Az Excavator & Truck Hungary Kft- 2008 óta foglalatoskodik az utakon bajbajutottak segítésével, személyautóktól egészen a több tonnás teherautók/buszok műszaki mentésével és javításával. Amennyiben megoldható ,a helyszínen javítunk, de ha nagyobb a baj, akkor saját szervizünkbe szállítjuk a sérült járművet. A telephelyen biztosított a parkolás. Szerződéses ügyfelek részére kedvezmények.

Elsősorban IKARUS autóbuszokhoz gyártunk és felújítunk lengéscsillapítót, vízszivattyút, önindítót, generátort és tengelykapcsolót.

Emelőberendezések a Corbolifttől

Tehergépkocsi autóbusz munkagép javítás

Filterland - Levegőszűrő, olajszűrő, pollenszűrő, hidraulikaszűrő, üzemanyagszűrő, motorolaj, kenőanyag, tömítések - robogótól a kamionig, mindennapitól a speciálisig

Autóbusz klíma javítás. Állófűtés beszerelés, javítás. Mobil klimatizáció. Haszongépjárművek átalakítása, szigetelése. Carrier, Zanotti, Thermo King, Eurofrigo hűtőberendezések, Webasto, Eberspacher állófűtések.

Biztonsági üvegek, szélvédő üvegek, oldalüvegek, menekülő üvegek, vasúti üvegek gyártása, forgalmazása.

Hungaria Car Kft.

Irisbus és egyéb IVECO motoros autóbuszok szervizelése

Mann filter és Internormen márkák hivatalos forgalmazója – Made in Germany. Szeparátorok, levegő- és folyadékszűrők, betétek széles választéka 1995 óta: Hidraulikaszűrők, vízszűrők, olajszűrők, üzemanyagszűrők, légszűrők, vákuumszűrők, hálózati szűrők. Ah

A Nova-Busz Kft 1997 óta foglalkozik autóbuszok javításával és szervizelésével, emellett személy és -tehergépjárművek műszaki vizsgáztatásával. Autóbuszok megbontásos és nemzetközi vizsgáztatását is végezzük, és 2013-ban megnyitottuk telephelyünkön az autóbusz alkatrész üzletünket. A honlap termék kínálatunkat mutatja be.

A Proxima-HS Kft. automata és manuális sebességváltók javítását, felújítását végzi ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerműköttetésével. (Tanúsítvány HU03/0005/NAT/Q) A vevői és üzleti igényeknek megfelelően Haszongépjárművek, Autóbuszok váltóinak jó minőségű felújításával szeretnénk meg- felelni vevőink igényeinek.

Autóbusz átalakítás, Buszátalakítás, Egyedi buszok, Minibusz, Mikrobusz

Standofleet rendszer- tekintse meg referenciánkat!

Porfestés, kárügyintézés, homokszórás,huzatás. www.szabadibt.hu

gépműhely és hegesztő műhely

autóbusz javítás, vizsgáztatás, bérlés

Számunkra fontos, az ügyfelek elégedettsége, ezért szolgáltatásaink színvonalával igyekszünk maximálisan kielégíteni mindenkit, mind a gépjárművek mentése során, mind javításuk , helyreállításuk esetén! Rendelkezünk műhellyel, ahol bárminemű kárt szakszerűen állítunk helyre. Vállaljuk külföldre is a helyszíni javítást! Tehergépjárművek mentésén túl egyéb járművek mentését is vállaljuk!

Inerterek-Konverterek

Professzionális kamerandszerek

Az 5Guriga Kft. 1997 óta van jelen a közúti haszongépjármű alkatrész és pótkocsi alkatrész forgalmazás piacán. Fő profilunk az IVECO tehergépjárművek teljes alkatrészellátása a legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen a többi haszongépjármű típushoz is kínálunk alkatrészeket. Termékkínálatunk legnagyobb része olasz beszállítóktól érkezik.

Az oldalon több restaurátor látható, van aki buszokkal foglalkozik!

Meghatározás:

Az autóbusz nyolcnál több utast szállító gépkocsi. A lapra elsősorban buszgyártók, felújítók linkjeit várjuk, s minden olyan oldal elérhetőségét, mely az üzembentartókat, vezetőket, leendő buszvásárlókat és utasaikat érdekelhet. Külön figyelmet érdemel a buszbarátok népes tárbora, akik saját honlapjaikon népszerűsítik kedvenc típusaikat, járataikat, vagy egyszerűen csak megszállott buszrajongók...

Az autóbusz nyolcnál több utast szállító gépkocsi. A lapra elsősorban buszgyártók, felújítók linkjeit várjuk, s minden olyan oldal elérhetőségét, mely az üzembentartókat, vezetőket, leendő buszvásárlókat és utasaikat érdekelhet. Külön figyelmet érdemel a buszbarátok népes tárbora, akik saját honlapjaikon népszerűsítik kedvenc típusaikat, járataikat, vagy egyszerűen csak megszállott buszrajongók...

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Felújítók, javítók, alkatrész
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés